keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Minun hevostäyteinen viikonloppuni 3/3

sunnuntai:

Herätyskello komentaa varttiavaille 8 aikaan. Nousen vihaisesti ja hyppään huppariin. Kulautan kaakaon kurkusta alas ja pesen hampaat ja kasvot. Tiuskaisen äitille, että pitää lähteä tallille. Oli siis aamutallin aika. Tai no vain kolmen karsinan siivouksen aika.. Hevoset oli viety ulos jo kuuden aikaan, joten minun tarvitsi vain siivota kolme karsinaa. Hurjastelimme äitin kanssa ultra_nolo_autollamme virpiniemeen. Komensin äitin alkaa tyhjentämään Papun karsinaa ja aloin itse puhdistaa Juicen ja hönön karsinoita. Ne siivottuani aloin työntää uusia puruja ponini karsinaan. Siivosimme muutenkin tallin hyvään kuntoon. 9 aikaan soitin Reetalle ensimmäistä kertaa, koska halusin varmistaa että tämä herää varmasti puhelin soittooni kun on aika lähteä kisoihin. Puol 10 aikaan lähdimme äitin kanssa takaisin kotiin.
 Kotona katsoin kisakamppeet valmiiksi ja nakkasin ripsiväriä silmiin. Äitin pakotuksesta söin vielä leivän. Soitin Reetalle kellon lähennellessä puolta 11. Oli siis äimärautiolla luvassa OR:n järjestämät harjoitus_este_kilpailut (en ossaa yhdyssanoja :D:D:) Hyppäisimme Papun kanssa siellä vain 100cm näin kisakauden aloitukseksi. Lähdimme isän kanssa matkaan ja otimme Reetan virpan risteyksestä kyytiin. Ajelimme tallille, jossa nappasimme ponin ja tavarat traikkuun.

Kisapaikalla olimme aivan liian aikaisin. Alkoi vasta 50cm kun kävelimme Reetan kanssa maneesille tsekkaamaan tilanteen. Katselimme kisoja ja hengailimme ympäri kisapaikkaa. Kun 90cm alkoi aloimme ottaa Papua ulos kopista, jonka jälkeen taluttelin sitä ympäriämpäri.

Varusteet päälle ja käynti ravi verkkaa kentällä. Papu oli varsin hyvällä päällä! Yhtäkkiä minut kuulutettiinkin jo maneesin puolelle verkkaamaan, joka tuli todella nopeasti. Aloin tehdä laukkatyötä ja otin ristikolle parit lähestymiset. Verkka pystylle ja okserillekkin poni imi aivan satasella, jes !Papu toimi helvetin hyvin ja kävi todella kuumana.

Radasta en voi muuta sanoa kuin, että poni on todella hyvässä vireessä ja valmis aloittamaan 2013 kisakauden ! Radan jälkeen nappasimme portilta ruusukkeen päähän ja menin tyytyväisenä ravailemaan kentälle. Loppu keventelyiden jälkeen lähdettiin ajelemaan kotia kohti. Illalla kävin vielä käynti/hölkkä lenkin Papun kanssa + siivosin karsinan ja ruokin sen. Hyvä päivä :)

Wilu asiakin tosiaan selvisi. Sillä on joko kintereessä tai selässä häikkää, se asia tarkentuu myöhemmin kunhan se saadaan varmistettua :)








3 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

no huhhuh, huomaa kyllä että kuvaajallaki ollu vähän taukoa ratavideoinnista..... :D:D

Reetta kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
sohvi kirjoitti...

hyvin sä vedät !