maanantai 18. helmikuuta 2013

Minun hevostäyteinen viikonloppuni 1/3

Pahoitteluni postaustauon takia. Takana on niin kiireinen viikonloppu, joten tietokoneella ei ollut aikaa notkua. Teen nyt viime viikonlopusta joka päivästä eri postauksen, koska joka päivä oli aika aivoja rassaava :D

Perjantai:


..........Ratsastan lumikolalla.
Joo en tossa.

vaan tässä XD

 
Asiaan. Joo perjantaina koulun jälkeen oli reipasta heippailua luvassa. Pinja/sen pappa hurjasteli autolla talomme pihaan juuri kun survoin laukkuuni viimeisiä kouluohjelma papereita.
Naurettavan pelottavan papparaisen autokyydin jälkeen toistimme rituaalimme ja painelimme tallin keittiöön syömään keksejä. Suunnittelimme sekasorto aikataulumme uuteen uskoon, jonka jälkeen lähdimme hoitamaan kirjavaa pika vauhdilla. Hoidon ja varustuksen jälkeen maneesiin ->
Maneesissa ratsastin kevyesti ja rennosti kaikki askellajit läpi. Papu oli normaali höpöhöpö päällä. Varustuksena käytin siis estepenkkiä ja hakkiksia.
 
 
Papun reenauksen jälkeen tallustelimme tallille, jossa siirryimme ruokien tekoon, karsinan putsaukseen ja ponin loppu huoltoon. Kun olimme saaneet Paputallilla kaikki kuntoon nappasimme tavarani kainaloon ja loikkasimme Pinjan ihunan iskän auton kyytiin. Matkasimme kohti Jussilaa, jossa asuu siis Pinjan hepat.
Ps. matkalla suoritimme rituaali num. 2, Makuuni ;)
Jussilassa aloimme laittaa Makea ja Wilua matkustus kuntoon, sillä olimme varanneet maneesin käyttöömme puol 7 alkaen. Ei muutakun ponit traikkuun ja tytöt autoon. Maneesissa aloimme työstää kouluratoja, sillä meillä oli lauantaina koulukisat Oulaisissa.
Aloimme treenata ensin vähän itsenäisesti. Ratsastin ensin Makella, joka toimi varsin hienosti. Pinja verkkasi Wilun, sillä hän joutuisi kuitenkin verkkaamaan hevosen itselleen kisoissa. Loikkasin Maken selästä alas ja nakkasimme Pinjan äitin kanssa ponille loimen päälle. Pinja ratsasti Wilulla C:n läpi ja neuvoin häntä parhaani mukaan. Toivottavasti neuvoistani oli jotain hyötyä.
Seuraavaksi kapusin Wilun kyytiin ja Pinja Maken kyytiin. Ratsastin Wilulla B:n läpi. W toimi todella hyvin niinkuin aina. Pieniä kuumumis ongelmia oli, mutta noup problem ! Tulin Wilun selästä alas ja annoin hevosen Pinjan äitin käsiin. Aloin neuvoa Pinjaa Maken kanssa. Lopussa kävin vielä pyörittelemässä Makea laukassa.
Kaikki ponit toimivat hyvin yleisesti ottaen. Lastasimme ponit ja päästin Pinjan ja hänen äitinsä lähtemään ponien kanssa kohti Jussilaa. Odotin itse isäni kyydin kotiin, jonka jälkeen söin, kävin suihkussa, soitin Pinjalle ja nukahin. Todellakin väsytti !
 
 
^Mä ja mun lapset ;)

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

hihii ootpa hassu(:

sohvi kirjoitti...

hihihi sinäki senki "matkalla oulaisiin -henkilön Sofia Ahtinen kanssa" ;)

Reetta kirjoitti...

muttei tällä kertaa oululaisiin? ::::D voi blondi, tuut kuuleen tuosta aina.

Anonyymi kirjoitti...

Et kertonu niistä kisoista mitää , siis menitkö koulukisoissa ja menitkö vielä su. Papulla estkisoissaki ?

sohvi kirjoitti...

no en mää tienny ::'D

sohvi kirjoitti...

tämä postaus kerto vain perjantaista. Osassa 2/3 tulee koulukisoista joissa menin wilulla. Ja osassa 3/3 tulee estekisoista joissa menin papulla :)