maanantai 3. syyskuuta 2012

P-SM viikonloppu

Jeeps, elikkäs takana on nyt tämän vuoden este P-SM:it. Ne eivät todellakaan mennyt meidän kannalta hyvin, mutta kokonaistuloksissa oltiin Papun kanssa neljänsiä. Hävittiin kolmoselle yhdellä pisteellä..

Lauantain herätys oli vaikea. Viivästytin sängystä nousemista niin kauan kunnes iskä tuli iniseen huoneen ovelle. Tosiaan flunssa painoi niskaa todella pahasti. Aamulla ei mennyt kun kaakao kurkusta alas, sitten kisakamppeet päälle ja kohti pikkukirjavaa. Olin tallilla sen aikaa itsekseni, kunnes kisahoitajani Johanna saapui, pesasimme ponin satulan ja suittet ennekuin lähdimme tsekkaamaan kisapaikan. Kisat järjestettiin siis Paputallin vieressä olevalla ABC-tallilla. Mua vähän pelotti ponien 1. osakilpailu, sillä piti hypätä luokka 90cm ja nyt kun ollaan hypätty sitä kymppiä kisoissa niin pelotti että poni nakkaa hanskat tiskiin ja alkaa pelleilemään radalla. Kun eihän se keskity yhtään 90cm radalla. Verkka sujui varsin hyvin, mutta ainoa ongelma oli ponin villipomppusekoilut laukassa. Se kävi tosi kuumana ! Radalla vähän sama ongelma, ei keskittymistä olennaiseen eli esteisiin vaan turhanpäivänen höpötys oli ponista tärkeämpää. Menimme kuitenkin tarpeeksi lujaa radan puhtaasti ja se riitti 4.sijalle.



Lauantaina lähdin aamusta tallille hyvillämielin. Tämän päivän luokkana olisi 100cm arvostelulla AM5 ! Rata oli melko mukava, mutta se piti sisällään hankalia lähestymisiä. Verkka oli normaali, poni ehkä hieman väsynyt mutta ok. Radalla poni sekosi.. Rata oli täyttä helvettiä D:D:D Ohjat luisu käsistä, silmät ja nenä vuoti enkä nähny yhtään mitään.. Selvisimme kuitenki puhtaasti perusraasta. Uusintaan pääsi vain muutama poni meidän lisäksi. Ennen uusintaan menoa kävin hyppäämässä verkassa pari isoa pystyä jonka jälkeen ravasinkin melkein suoraan radalle. Radalla tunsin ponin väsymyksen, se otti heti ekan pystyn alas, seuraavaan okseriin kolautti, ja seuraavan pystyn otti alas ja sitten vasta tajusin vähän potkasta kylkeen niin alkohan jalat nousemaan. "selvittiin" uusinnasta kolmella pudotuksella.. Ärsytti ! Päästiin kuitenkin palkinnoille, nimittäin 3.sijalle :)



Nyt sairastan kotona pari päivää. Tänään ponilla kävelypäivä ja huomenna Petri Lopakan kouluvalmennukseen. Kahden viikon päästä on seuraavat kisat, koulu P-SM:it :)

1 kommentti:

Iina kirjoitti...

TSEKKAA MUN BLOGISTA TUNNUSTUS SULLE:):)