torstai 18. elokuuta 2016

Kirjava lellipentu


No mitäs lellaripojalle kuuluu? Hän on tehnyt ahkerasti tunteja, ollut kesällä yhdellä leirillä sekä ollut ponikerhoissa taitavana opettajana lapsille. 
Olen todennut että tämän parempaa lasten opetusponia ei ole. Papu on niin viisas että se tasantarkkaa tietää miten pitää minkäkokoisen ihmisen kanssa toimia. Kun vaahtosammutinta muistuttava ihmisolio taluttaa papua niin poni katsoo todella tarkkaa joka askeleen minkä se ottaa.


Itse olen pyrkinyt Papun läpiratsastamaan kerran kahdessa viikossa, sillä siitä huomaa kyllä jos sitä ei ole läpiratsastettu hetkeen. Se alkaa tunneille höpöttää ja osoittaa mieltään, Herkkä poika kun hän on ja on  aina ollut..

Äiti & Papu

Äiti ratsastaa ponia aina kun kerkeää, hänen pitäisi ratsastaa enemmänkin. Koska äitilläkin on kuitenkin niin pitkä ratsastus ja hevoshistoria takana, että hänkin osaa ponia läpiratsastaa. Ja niinkuin kuvasta huomaatte äiti viihtyy paremmin lännensatulassa kun enkkupenkissä. 


Toivepostauksia nyt tulemaan jotta saadaan kunnolla tämä blogi henkiin! Kaikki ehdotukset pyritään toteuttamaan jollaintavalla ;)


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...


vähän aiheen sivusta mutta minkä ikäinen sun äiti on?