maanantai 16. helmikuuta 2015

Paavon valmennus + VIDEO

Ruukkiin lähtöni peruuntui oman sairastumisen vuoksi, joten koomailen kotona koko viikon kaviokkaan kolmikon kanssa. Lauantaina ja sunnuntaina oli Huttusen Paavon valmennukset, joissa olimme taas tietenkin mukana.
Lauantaina valmennuksen aiheena oli pääosin jumpat, joissa Rana laitettiin kunnolla töihin pitämällä estevälit vähän ahtaina ja estekorkeus aika isona. Tykkäsin tehtävistä hurjasti ja tamma oli super hyvä!



Sunnuntaina oli ratareeniä, verkassa Rana oli normaali hidas itsensä mutta loppukohden aloin saamaan paketin taas kasaan. Loppuradassa oli paljon teknisiä välejä, joiden välissä oli paljon ratsastettavaa. Tein virheen yhdellä kaarevalla viiden laukan linjalla ja lösähdettiin pystyn päälle aika rumasti. Kömmähdyksen jälkeen aloin taas ratsastaa ja sain itseluottamusta. 
Henkilökohtainen ongelmani linjoilla on ollut juuri tuo että jos pitäisi muuttaa nopeasti jotain ja valita kahden väliltä joku ratkaisu niin menen lukkoon enkä tee mitään. Perkele! Kyllä mää vielä joku päivä...
Huomenna aamulla päivystykseen hoidattamaan itseä niin jospa viikonloppuna päästäisiin taas oppimaan Kalle Nykäsen valmennuksiin..
Niin, ja Papulla on nyt oma lännensatula, mahtava päästä sillä maastoilemaan.
Postausehdotuksia saa laittaa tulemaan :)



3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


jess!

Unknown kirjoitti...

Voitko tehä my day jossa oot papun kaa?

Anonyymi kirjoitti...

Jonku näköstä postausta teän kotitallista ja ranan varusteista (miksei ponienki) ois kiva saaha:)
Ja videopostaus ois kans kiva