tiistai 19. marraskuuta 2013

Tämä tyttö tahtoo jo treenaamaan...

Viimeistä viikkoa viedään. Ravailtu on joka päivä, poni liikkuu hyvin ja mielissään. Maneesilta tallille päin kävely on jotain aivan hirveää.. kirjava pukittelee, loikkii ja pomppii, sipsuttaa, poikittaa, sen on pakko päästä kohta kunnolla treenaamaan! Se on todistetusti urheiluhevonen eikä mikään pullaponi. Nyt se tosin näyttää enemmän pullaponilta kuin urheiluhevoselta.
Tänään liikutin sen kaksi kertaa maneesissa. Päivällä minulla oli terveyskeskuksella aika, joten olin muutenkin koulun oppitunneilta pois, kun tulin tk:lta niin päätin lähteä liikuttamaan palleroa enkä siis mennyt tunneille ollenkaan. JES pääsin kerrankin valosan aikaan liikenteeseen!
Päivällä kävin ratsastamassa ihan kunnolla maneesissa, kunnon taivuttelut käynnissä, kunnon taivuttelut ravissa ja pukkiravisipsutusta takaisin tallille, takaisin tarhaan. 
Illalla kävin hoitamassa Lillin, jonka jälkeen suuntasin taas Papun luokse. Otin kaulanarun ja sidepullit ja suuntasin maneesille. Maneesilla oli paljon porukkaa, mutta päätin hirvittää ihmisiä ja suihkia siellä seassa pelkällä narulla. Poni oli aivan ihana :)


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana papu!:3 voitko ottaa tarhasta jossa papu on niin koko kuvan että koko tarha näkyy? :)
onko siellä pihattotarhoja ollenkaan?
sellainenkin postaus olisi kiva missä kertoisit vaikka kuvien avulla miten päiväsi siellä menee esim.milloin hoijat papun ja tiloista/tallista ja maastoista ja kentästä kuvia:)!

sohvi kirjoitti...

Juu tottakai :)

Anonyymi kirjoitti...


Omppu kehiin :D

sohvi kirjoitti...

juu.. :D

Anonyymi kirjoitti...

luin tuota sun kysymyspostausta, eks oo enää reetan kaveri?

sohvi kirjoitti...

tuuhan jutteleen vaikka facebookis jos kiinnostaa, ei täällä kaikkea viitsi kertoa. Juttelen kyllä miellään aiheesta henkilölle jonka nimen tiedän :) tuu juttelee!

Anonyymi kirjoitti...


kyllähän se niin on että elämässä kun edetään ystäväpiirikin vähän muuttuu Sofialla on varmasti paljon kavereita turha kaikkia luettelemaan mutta tosiystävä on vähän eri asia <3

sohvi kirjoitti...

totta! mutta niinhän se menee että tosiystävät pysyy :)